Om os

Bug-Farms historie

Bug-farm blev etableret i 2017 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem produktion af bæredygtige insekter.

Vi er alle ansvarlige. Ikke kun for, hvad vi gør, også for, hvad vi undlader at gøre og påtage os.

Det beskriver ganske godt hvad der drev Johs Sterlie til at begynde på rejsen med at producere melorme tilbage i 2017. Den følelse som gør at man ikke kan lade være med at handle når man har fået en god ide.

Det har nu udviklet sig til en mission som alle i Bug-farm kan stå inde for og vi ønsker at være med til at bringe denne verden tilbage til fornuft og sætte det større gode foran egeninteresse. Vi skal alle være med til at flytte os på en lang række områder.

Bug-farm ligger i Birkerød men arbejder med at etablere en ny produktions farm på gården Falkensteen i Nordsjælland. Her skal vi skalere produktionen af melorme op, for at kunne tilfredsstille den efterspørgsel, som vi forventer på markedet i årene som kommer.

Bug-farm er dedikeret til at arbejde under rammerne for FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling (sustainable Development Goals)

Bugfarm er nu blevet til en forretning i udvikling med en række produkter på markedet og mange nye spændende produkter på vej.

Bug-farm sælger gødningen til erhvervskunder hvor vi henviser private kunder til en af vore forhandlere – kontakt os for oplysning om nærmeste forhandler. Vores fødevare segment forhandles under navnet Falkensteen

Det ligger os også på hjerte at producere med råvarer fra det økologiske landbrug, som resulterer i de meget bæredygtige produkter vi er meget stolte af.

Hos Bug-farm er vi af den opfattelse at organisk og bæredygtig gødning er 100 % naturlig gødning som er helt fri for genmodificeret, varmebehandlet materiale og tungmetaller.

Vi lægger stor vægt på at fremstille et kvalitetsprodukt, men også at vejlede vore kunder bedst muligt om anvendelsen af gødningen. Derfor kan du her på hjemmesiden læse mere om anbefalinger og anvendelsesmuligheder for den gødning, vi producerer.

Gødningen leveres både i eget navn og som delvist privat label varierende emballage modeller. Vi kan levere de varianter og emballagestørrelser du ønsker.

sundhed og trivsel

LÆS MERE

industri, innovation og infrastruktur

LÆS MERE

bæedygtige byer og lokalsamfund

Ansvarligt forbrug og produktion

Klimaindsats

Livet på land

Image Grid Description

Read More

De 17 verdensmål

En af de, ting der hjælper os til at bestemme, hvilken retning Bug-farm skal gå er FN’s 17 verdensmål. De fungerer som en ledetråd, der hjælper os med at bestemme hvor vi skal lægge vores energi og fokus. Vi har valgt at fokuserer på 6 af de områder, hvor vi føler, at vi kan gøre den største forskel.